You got to lose to know how to win

Största meningen med livet är ju att vara lycklig, men jag tror att det är en slutprodukt av alla mål och drömmar. Samtidigt finns det även lika många vägar till att bli lycklig, som det finns människor.

Något som jag också tror på är att vägen dit är föränderlig. Misslyckas man med ett mål så ger man ju inte upp, inte dom flesta i alla fall. Utan man skapar nya drömmar och mål. Dessa behöver heller inte förstöras för att nya ska komma till, eftersom när man har uppnått en så skapar man en ny. Eller så inser man genom erfarenhet att man kanske måste justera om sin "målplan". Man lär sig saker hela tiden och värderingar förändras, därför måste även planen anpassas. 

Det viktigaste är dock att man värnar om sina mål och drömmar. Man ska förändra dom endast för att man själv vill det, inte för att andra anser att de är orealistiska eller löjliga. Inget är omöjligt, vägen dit kanske bara blir jobbigare än man tror. Men är det en riktig dröm så är man redo att bestiga vilket hinder som helst och färdas genom det värsta för att nå sin vilja!  


Kommentarer
Postat av: tvillingmamman

åh tack :D jag håller med dig ;P

2009-11-03 @ 12:48:43
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: SANNASANNASANNA

Hej sötan! :)

Allt bra med dej? :)



KRAM

2009-11-03 @ 12:58:54
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0