Problema #1 Bittersweet love

Har ni någonsin känt hatkärlek? Då man känner hur jävligt mycket man hatar personen och samtidigt skulle dö om man såg honom med någon annan. En kärlek som tar upp så otroligt mycket tid av ens tankar, men ändå kan man inte skilja de goda tankarna från de onda. En person som får en att relatera ALLA låtar till just honom, oavsett om det är hatlåtar eller kärlekslåtar. If you feel me, then you got som problems too.

Detta är inget nyttigt förhållande. Jo det förstår nog många, including yourself. men VARFÖR kan man bara inte göra något åt det då? Som att t.ex. gå vidare? Eller kanske ta ett snack med den här snubben till slut? Svaret är nog mer komplicerat än så, eftersom det trots allt finns kärlek inblandat i alltihop. En möjlig lösning skulle vara att:

Analysera och komma fram till grunden för hatet. Älskar han dig kanske inte så som du önskat? Är han för oromatisk och självupptagen? Om problemet hos han är förändringsbart så försök att prata med honom om det. Om inte, kanske det är dags att fundera på att utforska de andra fiskarna i havet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0